Coșul meu
Nu mai sunt produse in cosul tau
Uleiul din samburi de struguri presat la rece, păstrează calitătile benefice organismului nostru si trebuie consumat "crud”, pe cand cel rafinat pe care il găsim in magazine se poate folosi la gătit si prăjit. Uleiul presat la rece se consumă ca atare, sau in alimente neprocesate termic gen: salate, sosuri etc.
Uleiul presat la rece din samburi de struguri contine: acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, vitamina E, F, resveratrol, cupru, seleniu, zinc etc.
Ulei din samburi de struguri, se obţine prin presarea la rece a acestora. Este 100% pur fără adaos.
Uleiul presat la rece din samburi de struguri contine: acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, vitamina E, F, resveratrol, cupru, seleniu, zinc etc.
Ulei din samburi de struguri, se obţine prin presarea la rece a acestora. Este 100% pur fără adaos.