Iridium A free sol. oft. x 10 ml

Iridium A free sol. oft. x 10 ml

SOOFT ITALIA
42,80 lei
Cu TVA

Descriere

IRIDIUM A este o solutie oftalmică sterilă care contine acid hialuronic, extract de Echinacea purpurea si aminoacizi, care protejează epiteliul cornean si contribuie la cresterea pragului de apărare biologic al filmului lacrimal, prin imbunătătirea stabilitătii si conservarea caracteristicilor sale.
Acidul hialuronic este un mucopolizaharid care face parte din compozitia mai multor tesuturi. Are capacitatea de a adera la suprafată oculară asigurand protectia, lubrifierea si umidifierea acesteia. Datorită proprietătilor sale mucoadezive rămane mult timp pe suprafata ochiului si stabilizează filmul lacrimal.
Extractul de Echinacea purpurea contine substante care s-au dovedit a fi capabile să sustină si să mentină functia de apărare imunitară a filmului lacrimal si totodată facilitează procesele reparatorii ale suprafetei oculare.
Extractul de Echinacea este, de asemenea, un inhibitor al hialuronidazei. Această enzimă, de care depinde degradarea acidului hialuronic la nivelul tesuturilor, este aceea care facilitează răspandirea infectiei de la focarul initial. Tocmai datorită acestei proprietăti antihialuronidază functia de apărare a organismului impotriva agentilor infectiosi este crescută.
Aminoacizii L-prolină, L-glicina, L-lizina si clorhidrat de L-leucină, continuti in produs, cresc lubrifierea suprafetei oculare si pot contribui la imbunătătirea protectiei epiteliilor supuse stresului de diferite tipuri.
Hidroximetilglicinatul de sodiu (N-IG) este un derivat de aminoacid de conceptie nouă, care datorită activitătii antimicrobiene este un conservant eficient si nu are efecte nocive asupra suprafetei oculare.

Detalii ale produsului

Compozitie
Acid hialuronic sare sodică 0.150 g Echinacea purpurea Extract uscat 0.200 g N-hidroximetil glicinat 0.002 g Edeteat de sodiu 0.100 g L-prolină 0.0752 g L-glicina 0.100 g L-lizina HCl 0.014 g L-leucina 0.0108 g Soluție izotonică tamponată pH 7.2 Z.b.a 100 ml
Mod de administrare
1-2 picături, în sacul conjunctival de 2-3 ori pe zi sau după indicația medicului oftalmolog.Produsul poate fi instilat și atunci când există lentilă de contact fără a necesita îndepărtarea acesteia.
18476

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!