Iridium Servetele Sterile Adulti, 20 buc

Iridium Servetele Sterile Adulti, 20 buc

SOOFT ITALIA
46,65 lei
Cu TVA

Descriere

Servetele Iridium sunt indicate pentru eliminarea, de la nivelul pleopelor si genelor, a crustelor, sau secretiilor datorate fenomenelor inflamatorii si sau infectioase. De asemenea, utilizarea lor este recomandata si in asociere cu terapii specifice bolilor oculare de tip alergic imfalator sau infectios.

Iridium servetele este utilizat pentru tratamentul periocular, inainte si dupa interventia chirurgicala oftalmica si in cadrul tratamentului pentru obstructionarea canalului lacrimal.

Detalii ale produsului

Compozitie
Servetel din bumbac 100%, impregnat cu o solutie ce contine:
propilenglicol-26- Buteth-26ulei hidrogenat de ricin- PEG-40
amoniu glicirinizatextrqact glicolic de Ananas sativus L.extract de Echinacea angustifoliabicarbonat de sodiugluconat de clorhexidinahidroximetilglicinat de sodiuEDTA disodicapa purificata
Mod de administrare
Dupa curatarea mainilor in mod corespunzator, deschideti pliculetul si scoateti servetelul. Aplicati servetelul pe zona palpebrala, stergand usor, astfel incat sa permita indepartarea adecvata a secretiilor oculare si a depunerilor de alt tip(smog, praf, etc).

In cazul in care exista secretii persistente sau obstructie a canalului lacrimal, este recomandabil sa se incalzeasca plicul sigilat timp de cateva minute in apa calda (40 celsius) si apoi sa utilizati servetelul ca pe o compresa calda, masand usor.

Puteti stoarce, de asemenea, continutul servetelului in ochiul inchis, aplecand usor capul, si masati apoi cu servetelul pana la indepartarea completa a reziduurilor.

In cazul inflamatiei se recomanda racirea pliculetului inchis in frigider timp de cateva ore si apoi aplicarea servetelului pe ochi, mentinand contactul pentru cateva minute, ca o compresa rece.
Ambalare
20 buc
6266

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!