A-z retard luteina 30tbl  10tbl cadou

A-z retard luteina 30tbl 10tbl cadou

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
27,80 lei
Cu TVA

Descriere

Luteina este un carotenoid sintetizat pe cale naturala de anumite plante, printre acestea numarandu-se spanacul si varza. De asemenea, Luteina se regaseste in zona centrala a retinei umane, macula lutea, fiind implicata in calitatea vederii.
Este binecunoscut faptul ca luteina este implicata in calitatea vederii, insa are alte multe beneficii pentru sanatate:
Are rol antioxidant si antiinflamator
Ofera beneficii pentru piele, prevenind imbatranirea celulelor pielii si ajuta in detoxifiere
Previne imbatranirea celulelor nervoase, mentinand sanatatea sistemului nervos
Comprimatele Doppelherz Aktiv A-Z DEPOT cu Luteina se recomanda atunci cand:
Ritmul tau de viata a devenit din ce in ce mai solicitant
Nivelul de stres este ridicat
Ai o alimentatia neechilibrata
in perioadele in care organismul este supus unei cure de slabire
in perioadele cu efort fizic intens
in cazul dezvoltarii unor obiceiuri nesanatoase (o durata insuficienta a somnului, mese neregulate, consum regulat de alcool si tutun)
Daca ati suferit o expunere intensiva la raze ultraviolete
Doppelherz Aktiv A-Z DEPOT cu Luteina contine o gama intreaga de vitamine si minerale de importanta vitala pentru organism, indeosebi in cazul celor care au o alimentatie neechilibrata. Mai mult, dintre aceste multivitamine si minerale, unele vitamine, cum ar fi B1, B2, B6 si C, sunt asimilate doar in cantitati limitate de catre organism.
in cazul unui aport prea mare de Vitamina C, aceasta va fi eliminata din corp, fara a putea fi utilizata la nevoie (in caz de suprasolicitare, de exemplu). Cazul nu este singular, ci aceasta situatie se repeta in cazul mai multor vitamine si minerale esentiale pentru buna functionare a corpului. Astfel, eliberarea lenta iti asigura substantele necesare intr-un flux optim pentru organismul tau.
Cu comprimatele Doppelherz Aktiv A-Z DEPOT cu Luteina, Vitamina A, Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina B6, Vitamina B 12, Vitamina C, Vitamina K si multe altele sunt asimilate corespunzator de organism. Prin compozitia sa bogata in multivitamine si minerale, Doppelherz Aktiv A-Z DEPOT cu Luteina ajuta la formarea unui veritabil rezervor de substante nutritive, din care acestea sunt eliberate treptat si sunt puse la dispozitia organismului timp de mai multe ore.

Detalii ale produsului

13420

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!