Aktiv Carcel Stop, 30 comprimate, Doppelherz

Aktiv Carcel Stop, 30 comprimate, Doppelherz

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
18,53 lei
Cu TVA

Descriere

Magneziul, alaturi de Potasiu, contribuie la metabolismul energetic normal, dar si la functionarea normala a sistemului nervos si a celui muscular. In plus, Magneziul contribuie la echilibrul electrolitic, in timp ce Potasiul are un rol important in mentiunea tensiunii arteriale normale.

Fierul intervine in formarea normala a globulelor rosii, care sunt importante pentru transportul oxigenului in sange. Totodata, fierul contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului imunitar, dar si la reducerea oboselii si extenuarii. Avand in vedere ca organismul nu poate produce el insusi fier, acesta ar trebui furnizat in mod constant si suficient prin alimentatie. In anumite situatii, necesarul de fier creste si aportul nu este intotdeauna optim. Un regim alimentar dezechilibrat sau vegetarian poate fi sarac in fier sau poate contine alimente, cum ar fi ceaiul negru sau cafeaua, care afecteaza absorbiia de fier.

Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, care este influentat, in mare masura, de activitatea fizica si sport.
Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor, dar si la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei in sange.
Vitamina B6 contribuie la formarea normala a globulelor rosii si la functionarea normala a sistemului imunitar. In plus, ea joaca un rol in metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor. Glicogenul reprezinta o forma de stocare a energiei in organism. Rezerve mari de glicogen sunt in ficat si in muschi.
Vitamina B12 contribuie la formarea normala a sistemului nervos si, asemeni fierului, joaca un rol important in formarea normala a globulelor rosii.

Detalii ale produsului

Compozitie
300 mg magneziu
300 mg potasiu
5 mg zinc
30 µg crom
3, 5 mg fier
4 mg vitamina B6
2 µg vitamina B12
Mod de administrare
Se recomanda 1 comprimat pe zi, dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichid, fara a se mesteca. Pentru o administrare mai usoara, comprimatul poate fi injumatatit.
Ambalare
30 comprimate
13396

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!