Aktiv Glucozamina C-D-E-K (articulatii mobile)...

Aktiv Glucozamina C-D-E-K (articulatii mobile) x 30 cpr, Doppelherz

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
30,57 lei
Cu TVA

Descriere

Articulatiile sunt acoperite de un strat protector din cartilaj. Impreună cu lichidul sinovial, tesutul elastic cartilaginos oferă rezistentă marilor forte care se manifestă intre oase, asigurand astfel o alunecare fără frecare a suprafetelor articulare.

Dacă articulatia nu este hrănită suficient cu substante nutritive, cartilajul se deshidratează si devine rugos. In acest caz, suprafata extrem de netedă a cartilajului devine poroasă si prezintă fisuri, ceea ce poate duce la degradarea cartilajului, in special la solicitări fizice intense. Articulatiile se regenerează foarte greu.

Glucozamina este produsă de organismul uman si are rol esential in mentinerea integritătii cartilajului tuturor articulatiilor. Cand procesul de sinteză a glucozaminei nu functionează corect, cartilajul incepe să degenereze si se instalează diverse afectiuni ale articulatiilor.

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru functionarea normală a sistemului osos si a ligamentelor.

Vitaminele K si D contribuie la mentinerea sănătătii sistemului osos.

Detalii ale produsului

Compozitie
1200 mg de clorhidrat de glucozamină
80 mg de Vitamina C
20 μg de Vitamina D3
40 μg Vitamina K
3 mg Vitamina E.
Mod de administrare
Se recomandă 1 comprimat zilnic, după masă, cu suficient lichid, nemestecat. La nevoie, comprimatul poate fi înjumătățit.
Ambalare
30 comprimate
13388

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!