Aktiv Lecitina  Vitamina B, 40 de capsule,...

Aktiv Lecitina Vitamina B, 40 de capsule, Doppelherz

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
26,41 lei
Cu TVA

Descriere

Echilibrul psihic presupune un bun control al emotiilor si o bună stăpanire de sine in situatii limită. Totusi, oricat de mult ne-am dori, nu putem face fată tuturor provocărilor pe care le intampinam de-a lungul vietii. Situatiile delicate in care ne putem regăsi la un moment dat pot interveni asupra sistemului nostru nervos, slăbindu-l. Pentru a-l ajuta, avem nevoie de un supliment alimentar care să contină nutrienti capabili să sprijine functionarea corespunzătoare a sistemului nervos.
LecitinaLecitina este un fosfolipid important, necesar tuturor celulelor din organism, fiind considerată piatră de temelie in constructia membranei celulare. Lecitina este intalnită in principalele organe precum inima, ficatul ori creierul. Solicitările deosebite, precum: o alimentatie neechilibrată, varsta inaintată, perioadele de efort fizic si psihic, pot conduce la un necesar crescut de lecitină, fiind utilă, indeosebi, cea de origine vegetală.
In compozitia lecitinei din soia se regăsesc substante importante pentru organism: cholină, inozitolul si acizii grasi nesaturati (AGN). Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele făcand posibilă sinteza neurotransmitătorilor – substante responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase.
Vitaminele BVitaminele din grupul B (B1, B2, B6, B12) au rol de cofactori in oxidarea nutrientilor si producerea energiei. Astfel, persoanele cărora le lipsesc aceste vitamine din organism prezintă o capacitate mai mică de efort fizic. Vitamina B1 contribuie la buna functionare a inimii. Vitamina B2 sprijină metabolismul energetic normal. Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor, iar Vitamina B12 contribuie la formarea normală a globulelor rosii si la procesul de diviziune celulară. Folatul contribuie la procesul de diviziune celulară si la buna functionare a hematopoiezei. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
Se administrează 2 capsule zilnic, nemestecate, în timpul meselor, cu o cantitate suficientă de lichid.
13431

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!