Aktiv Magneziu Calciu D3 x 30 comprimate,...

Aktiv Magneziu Calciu D3 x 30 comprimate, Doppelherz

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
Stoc epuizat
19,46 lei
Cu TVA

Descriere

Magneziul este o substanta minerala pe care organismul nu o poate produce singur.

O depozitare a acestuia nu este posibila decat intr-o cantitate limitata. Gradul mare de prelucrare a produselor alimentare poate duce la scaderea cantitatii de magneziu puse la dispozitia organismului.

Magneziul indeplineste cateva functii esentiale: contribuie la metabolismul energetic normal, la sinteza normala a proteinelor si la mentinerea sanatatii psihice, dar si la mentinerea sanatatii sistemului osos si la functionarea normala a sistemului muscular. Un muschi important al organismului este muschiul cardiac.
Calciul este o componenta esentiala a organismului si contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, la functionarea normala a sistemului muscular, la o neurotransmisie normala, dar si la coagularea normala a sangelui. Pentru ca toate aceste procese sa se desfasoare in conditii normale, intrucat Calciul este in permanenta eliminat de catre organismul nostru, trebuie supravegheat aportul acestui mineral prin alimentatie.

Prezent cu precadere in structura scheletului si a dintilor, lipsa lui afecteaza dezvoltarea oaselor si conduce la aparitia cariilor.

Surse naturale de Calciu sunt semnitele de floarea-soarelui si de susan, capsunile, broccoli, portocalele, smochinele si curmalele.
Vitamina D3 contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, precum si la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Surse naturale de Vitamina D3 sunt: uleiul de peste, sucul de portocale, ciupercile, soia si ficatul de vita.

Detalii ale produsului

Compozitie
250 mg Magneziu, 450 mg Calciu, 10 μg Vitamina D3
Mod de administrare
Se administreaza 1 comprimat zilnic, in timpul unei mese, cu suficient lichid, nemestecat. Comprimatul poate fi injumatatit in caz de necesitate.
Ambalare
30 comprimate
13432

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!