Aktiv vitamina d 2000ui x 30cpr

Aktiv vitamina d 2000ui x 30cpr

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Cercetări recente au arătat că Vitamina D are functii multiple pentru sănătate. Cu toate acestea insă, in cazul multor persoane, asimilarea din alimentatie nu este suficientă.
Societatea Germană pentru Nutritie (DGE) a mărit in mod considerabil valorile recomandate pentru aportul necesar in cazul absentei unei productii proprii de Vitamina D de către organism. Din acest motiv, capsulele Doppelherz® contin 50 µg Vitamina D. Aceasta corespunde unei cantităti de 2000 UI (unităti internationale) de Vitamina D.
Este bine cunoscut faptul că Vitamina D contribuie la mentinerea concentratiilor normale de Calciu in sange, iar Calciul este necesar pentru mentinerea sănătătii sistemului osos. Deoarece vitamina ajută si la incorporarea calciului atat in oase, cat si in structura dintilor, poartă si denumirea de "ajutor de fixare". Fără suficientă Vitamină D in organism, doar aproximativ 10-15% din cantitatea de calciu si 60% din cea de fosfor ar fi absorbite, care au o importantă vitală pentru sănătatea oaselor.
Astăzi stim insă, că Vitamina D indeplineste, dincolo de aceasta, numeroase alte functii importante in organism.
Vitamina D contribuie la:
• absorbtia/utilizarea normală a calciului;
• mentinerea sănătătii sistemului osos si a dintilor;
• mentinerea functiei normale a sistemului muscular;
• functionarea normală a sistemului imunitar si participă la procesul de diviziune celulară.

Detalii ale produsului

13414

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!