Aktiv Vizual Extra (ZiNoapte), 30 capsule,...

Aktiv Vizual Extra (ZiNoapte), 30 capsule, Doppelherz

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Vitamina A şi Zincul contribuie la mentinerea vederii normale. In egala masura, Zincul contribuie la metabolismul normal al Vitaminei A.

Ochiul este compus dintr-un sistem de medii transparente, cu diferite densitati si o lentila, cristalinul. Toate acestea au rolul de a proiecta imaginile exterioare la nivelul retinei.
Cel mai important strat al retinei, macula lutea (asa-numita “pata galbena”), este cel in care se gasesc celulele care formeaza imaginea - celulele cu conuri si bastonase. Macula lutea este o zona cu concentratie ridicata de luteina si xantine. Aceste substante din grupa carotenoidelor se gasesc in produsele vegetale, ca de exemplu, legumele verzi.
Luteina si Zeaxantina din acest preparat provin din extractul de flori de Craite (Tagetes erecta), planta utilizata, in mod traditional, pentru actiunea benefica asupra vederii si continutul in nutrienti proprietati antioxidante.
Deoarece organismul uman nu produce Luteina si Zeaxantina, sunt recomandate suplimente alimentare cu dozaj corespunzator.

Afinele (Vaccinium myrtillus) sunt fructe de padure deosebit de apreciate in alimentatie si fitoterapie, folosite pentru gustul lor placut.
Antocianidinele, substante care dau culoarea bleumarin caracteristica, se gasesc atat in coaja, cat si in pulpa fructului.
In mod traditional, afinele sunt utilizate pentru proprietatile antioxidante si actiunea benefica asupra vederii.

Detalii ale produsului

Compozitie
400 μg Vitamina A, 15 mg luteină, 1 mg zeaxantină, 2 mg Vitamina B6, 2, 5 μg Vitamina B12, 80 mg Vitamina C, 12 mg Vitamina E, 50 mg extract din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), 400 μg Acid folic, 300 μg Cupru, 5 mg Zinc.
Mod de administrare
Se administreaza 1 capsula zilnic, in timpul unei mese, cu suficient lichid, fara a o mesteca.
Ambalare
30 capsule
13415

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!