Good routine C your immunity x 30 cps veg

Good routine C your immunity x 30 cps veg

Secom
82,61 lei
Cu TVA

Descriere

Formula sinergica pe baza de Vitamina C bioidentica, Quercetina, Hesperidina si Bromelaina, cu triplu mecanism pentru suport imunitar: antioxidant, antiinflamator si antialergic.Organismul uman nu are capacitatea de a sintetiza Vitamina C, astfel ca aportul extern devine principala sursa pentru furnizarea acesteia. Absorbtia Vitaminei C la nivelul celulelor organismului capata noi dimensiuni prin acidul L-ascorbic, forma sa bioidentica. Aceasta sustine lupta cu agentii patogeni, influenteaza capacitatea organismului de a reduce manifestările alergice si mentine echilibrul dintre radicalii liberi si antioxidantii de la nivel celular.Potrivit pentru sprijinul sistemului imunitar, suport al organismului in diverse manifestari sezoniere, completarea dietei zilnice, sustinerea organismului prin actiune antioxidanta, diverse categorii de varste, vegetarieni.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
Adulti si adolescenți de peste 14 ani: 1-2 capsule/zi la masa sau cu un pahar cu apa sau conform recomandarilor consultantului de specialitate.
20578

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!