Kalcirem x 60 cpr

Kalcirem x 60 cpr

LAB. REMEDIA ROMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Supliment destinat fortificării sistemului osos (contine nutrienti esentiali pentru mentinerea sănătătii oaselor si a dintilor, contribuind si la functionarea normală a sistemului cardiovascular, muscular si nervos)CALCIUL este mineralul prezent in cantitatea cea mai mare in corpul uman şi indeplineşte numeroase funcţii importante. Calciul este necesar pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a sănătăţii dinţilor, contribuie la funcţionarea normală a sistemului muscular. De asemena, contribuie la coagularea normală a sangelui, la metabolismul energetic normal, la o neurotransmisie normală, la funcţionarea normală a enzimelor digestive.
VITAMINA K contribuie la coagularea normală a sangelui şi la menţinerea sănătăţii sistemului osos.
VITAMINA D contribuie la absorbţia/utilizarea normală a calciului şi a fosforului, la menţinerea concentraţiilor normale de calciu in sange şi la menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţilor.

Detalii ale produsului

Compozitie
carbonat de calciu – 600 mg, vitamina K2 – 37,5 mcg; vitamina D3 – 1.000 UI.
Mod de administrare
câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, în timpul mesei.
Ambalare
6 blistere x 10 comprimate
19478

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!