Magcombo x 20 cps

Magcombo x 20 cps

VITASLIM LTD
30,54 lei
Cu TVA

Descriere

MagCombo - Complex Magneziu contine un complex special ales din magneziu pur concentrat si vitaminele С, В6, В2 si B12 .
MagComboK atinge cele mai bune niveluri de biodisponibilitate cunoscute pană in prezent. Prin formula sa uleioasă originală (tehnologia LICAPS™) si Vitamina C adăugata acesta asigură absorbtie completă si rezultate maxime.
MagCombo completează carentele de substante benefice din organism si elimină rapid simptomele generate de consumul de magneziu in una din aceste situatii:
- dacă esti stresat
- ai o activitate sportivă
- esti insărcinată
- dacă alptezi
- dacă esti la la menopauză
- sau dacă fumezi si bei
Cum contribuie MagCombo:
- Imbunătăteste activitatea musculară Magneziul este cel mai răspandit mineral din tesuturile corpului uman. Este demonstrat că, prin completarea carentelor acestuia, MagComboK (Complex Magneziu) sprijină contractiile musculare normale si prezintă un efect relaxant asupra musculaturii. Ajută la refacerea celulelor si fibrelor musculare.
- Asigură un somn linistit Toate ingredientele din MagComboK (Complex Magneziu), selectionate si dozate cu precizie, ajută pentru buna functionare a impulsurilor nervoase din corp si reglează reactivitatea sa la factorii externi (iritanti). Usurează capacitatea creierului de a trece de la regimul de lucru la cel de odihnă, asigurand un somn adanc si calitativ.
- Neutralizează stresul Este cunoscut faptul că magneziul este un "relaxant natural". Furnizandu-l in cantitati suficiente, MagComboK (Complex Magneziu) prezintă un efect benefic asupra sistemului nervos si influentează aparitia anxietătii, iritabilitătii si nervozitatii, cauzate de stres.
- Creste tonusul Datorită formulei sale concentrate de substante benefice, care imbunătătesc metabolismul si productia de energie, MagComboK (Complex Magneziu) combate cu succes senzatia de slăbiciune si oboseală. Acesta creste tonusul si imbunătăteste sănătatea. Suplimentar fată de toate aceste actiuni, MagComboK (Complex Magneziu) creste mobilitatea articulatiilor, imbunătăteste starea pielii, sănătatea dintilor si a oaselor, precum si tensiunea arterială normală.
- Suplimentar fată de toate aceste actiuni, MagComboK (Complex Magneziu) creste mobilitatea articulatiilor, imbunătăteste starea pielii, sănătatea dintilor si a oaselor, precum si tensiunea arterială normală.

Detalii ale produsului

19284

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!