Ostart complex CaMgZnSeD3 x 20 cpr

Ostart complex CaMgZnSeD3 x 20 cpr

FITERMAN PHARMA S.R.L. - ROMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Ostart®Complex Ca Mg Zn Se D3 comprimate filmate este o combinaţie echilibrată de minerale, oligoelemente si vitamina D3.
Aportul acestora este esenţial in menţinerea stării generale de bine a organismului, in perioada de crestere la copii si adolescenţi, precum si pentru susţinerea capacităţii de efort si a refacerii organismului in perioadele de convalescenţă.
Sistemul osos are nevoie cu predilecţie de calciu si de vitamina D3, dar pentru utilizarea calciului, magneziul este indispensabil, căci cele două minerale sunt intr-un echilibru permanent.
Funcţionarea sistemului muscular si nervos este la randul ei dependentă de echilibrul dintre calciu si magneziu.
Magneziu contribuie la reducerea oboselii si a extenuării, normalizează metabolismul energetic si contribuie la menţinerea echilibrului electrolitic. Funcţionarea sistemului imunitar depinde de aportul optim de zinc, seleniu si vitamina D3.

Detalii ale produsului

Compozitie
Carbonat de calciuhidroxid de magneziugluconat de zinccopolimer polivinilpirolidonă-vinil acetatcarboximetilceluloză de sodiu reticulatăceluloză microcristalinăL-selenometioninăacid steariccolecalciferolalcool polivinilicpolietilenglicolsilicat de aluminiu și potasiutalcdioxid de titan
Mod de administrare
5-12 ani: 1 comprimat pe zi
12+ ani: 1 comprimat de 2 ori pe zi
Ambalare
20 cpr
10548

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!