Super Vitamina C 600mg, 30 tablete 11 la 50%,...

Super Vitamina C 600mg, 30 tablete 11 la 50%, Walmark

WALMARK
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Vitamina C, cunoscută si sub denumirea de acid ascorbic, este o vitamină hidrosolubilă esentială pentru o varietate de functii fiziologice. Cele mai multe plante si animale sintetizează acidul ascorbic pentru propriile nevoi. Cu toate acestea, maimutele si oamenii nu pot sintetiza acidul ascorbic. Prin urmare, este nevoie de un aport extern de Vitamina C,  in principal din alimente (fructe, legume) sau suplimente alimentare.
Organismul nostru are nevoie de o aprovizionare constantă de Vitamina C deoarece aceasta este implicată in toate procesele care au loc la nivelul organismului.
Efecte:Asigură doza zilnică (600 mg de Vitamina C) intr-o singură tabletă masticabilă;Este un produs potrivit a fi administrat in sezonul toamnă-iarnă dar si zilnic pentru sprijinirea sistemului imunitar;Este recomandat persoanelor expuse la eforturi fizice si intelectuale crescute, sportivilor si celor care doresc un plus nutritional;Este fabricat sub criterii stricte de calitate farmaceutică in unitate certificată GMP.Vitamina C contribuie la:
functionarea normală a sistemului imunitar;
protecţia celulelor impotriva stresului oxidativ provocat de radicalii liberi = este un antioxidant puternic;
formarea colagenului si, prin urmare, sustine sănătatea oaselor, dintilor, cartilajelor, gingiilor si pielii;
bunăstarea fizică si la metabolismul normal de producere a energiei (vitalitate generală);
absorbtia normală a fierului in organism.Vitamina C se găseste in principal in fructele si legumele proaspete. Printre alimentele bogate in vitamina C se numără: ardeiul gras, verdeată de culoare inchisă, kiwi, broccoli, fructele de pădure, citricele, rosiile, mazărea verde etc.

Detalii ale produsului

Compozitie
Vitamina C - 600 mg
Mod de administrare
Asigură doza zilnică (600 mg de Vitamina C) într-o singură tabletă masticabilă
Ambalare
30 comprimate + 30 comprimate
10458

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!