Vitamina C 180mg cu portocale x 20 cpr

Vitamina C 180mg cu portocale x 20 cpr

AMNIOCEN SRL ROMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Vitamina C contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la formarea normală a colagenului pentru functionarea normală a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a dintilor si a gingiilor. Contribuie la metabolismul energetic normal si la reducerea oboselii si extenuării.

Detalii ale produsului

Compozitie
sorbitol (îndulcitor), acid ascorbic, talc (agent de separare), carboximetilceluloză sodică (agent de încărcare), stearat de magneziu (emulgator), ulei vegetal (emulgator), zaharină (îndulcitor), aromă de zmeură/portocale/căpșuni/fructe de padure (aromatizant), ulei esențial de Eucalipt (Eucalyptus globulus), Ponceau 4R/tartrazină (colorant).
Mod de administrare
Adulți: 1 comprimat pe zi. Copii: dozele se vor recomanda de către medicul de familie sau de către medicul cu specialitatea pediatrie. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Ambalare
Cutie cu 20 de comprimate
19298

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!