Vitamina D3 K2CAMG complex, 30 capsule, Zenyth

Vitamina D3 K2CAMG complex, 30 capsule, Zenyth

ZENYTH PHARMACEUTICALS
33,36 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Vitamin D3K2CaMg Complex este un complex de vitamine si minerale, cu efect benefic asupra sistemului osos si sistemului cardiovascular. Vitamina D3 ajută la asimilarea calciului si fosforului, la mentinerea sănătătii sistemului osos, la intărirea imunitătii. Vitamina K2 contribuie la transferul calciului in oase si dinti si previne calcifierea vasculară. Calciul si magneziul contribuie la functionarea normală a sistemului osos si muscular si la o neurotransmisie normală. Vitamin D3K2CaMg Complex poate fi folosit pentru intarzierea imbătranirii cardiovasculare si prevenirea osteoporozei, de către adulti si varstnici.
Vitamine si minerale, intr-un singur produs
Pe langă vitaminele D3 si K2, produsul contine Aquamin, un complex de minerale, extras din scheletul mineralizat al algei rosii Lithothamnium calcareum, intalnită in sud-vestul coastelor Irlandei si Islandei. Aquamin este bogat in calciu si magneziu si contine, in plus, alte 72 de elemente, printre care zinc, fier, seleniu, cupru, iod, bor, mangan etc. Aceste minerale actionează sinergic, avand efecte benefice asupra sistemelor osos, circulator si digestiv si, totodată, efect antiinflamator si de diminuare a aciditătii metabolice.
Beneficiile produsului Vitamin D3K2CaMg Complex
Sănătatea sistemului osos.
Prevenirea osteoporozei.
Intărirea sistemului imunitar.
Absorbtia corectă a calciului si fosforului.
Mentinerea sănătătii dintilor.
Sănătatea sistemului muscular.
Reducerea oboselii si extenuării.
Functionarea normală a sistemului nervos.
VITAMINA D si reducerea anticorpilor tiroidieni
Un studiu publicat in luna mai 2019, in revista "Hormone and Metabolic Research“, a analizat efectul suplimentării cu vitamina D la un grup de femei cu tiroidita Hashimoto. In studiu au fost introduse 42 de femei, impărtite aleator intr-un grup experimental si un grup de control. Grupul experimental a primit 50.000 UI vitamina D pe săptămană, timp de 3 luni. Grupul de control a primit o pastilă placebo. La finalul celor 3 luni, la pacientele care au luat vitamina D s-a inregistrat o reducere semnificativă a anticorpilor tiroidieni.
In cazul problemelor tiroidiene, produsul Vitamin D3K2CaMg Complex este util in prevenirea demineralizărilor osoase si osteoporozei.

Detalii ale produsului

45755

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!